Bernstorff Slot

 

 

 

 

 

Bernstorff Slot

 

Det idylliske historiske Bernstorff Slot ligger i enestående grønne omgivelser i Bernstorffs Slotshave i Gentofte, kun 12 km fra Københavns centrum, og er åbnet som hotel og konferencecenter i maj 2009.

Det er muligt at afholde selskaber, møder og konferencer i de mange meget smukke og elegante lokaler i Slottets prominente omgivelser med højt til loftet og med den mest vidunderlige udsigt til Bernstorffs Slotshave. På Kavalergården, i tilknytning til Slottet, afholder man møder i de større mødelokaler, som til gengæld er indrettet i helt moderne stil i de historiske bygninger. Ud over det har Slottet 23 moderne hotelværelser.

 

Hvile mellem arbejdsstunder

Slottet er mere end 250 år gammelt og bygget i nyklassicistisk stil, oprindelig til Grev Bernstorff, deraf navnet. I 2009 blev det omdannet til hotel, selskabs- og konferencested.

Over indgangen står inskriptionen; ”Honesto inter labores otio sacrum”, som oversat fra latin betyder ”Helliget velfortjent hvile mellem arbejdsstunder”, og det er præcis det, slottet hver dag søger at leve op til. At være et sted, hvor mennesker oplever hyggelige stunder i smukke omgivelser og med en meget personlig opmærksomhed fra stedets personale.

Vores sponsorer