Housing Denmark

 

 

 

 

Danmarks største formidler af lejeboliger støtter SIF

 

Siden 2004 har vi arbejdet for at værne om den helt specielle følelse af ”hjem”.  Og uden at prale, er det lykkedes rigtig godt.

I dag er vi Danmarks største boligformidler. Med passion og professionalisme udlejer vi alt fra den lille charmerende 1-værelseslejlighed i byen til den 500 kvm store villa ved kysten. Møbleret som umøbleret. På måneds- såvel som årsbasis. Vores primære lejere kommer fra udlandet. Og med et netværk af 1.200 virksomheder, kan vi matche udlejer med den helt rigtige lejer. Hurtigt og sikkert. Vi ved om nogen, at en ny tilværelse væk fra vante rammer kræver ro på hjemmefronten. Uanset om du er udlejeren, der rykker videre – eller lejeren, der bare ønsker at falde godt til.

Og vi kan mere end det…

 

Med dyb indsigt i lejemarkedet kan vi sikre, at intet er overladt til tilfældighederne – og med vores services kan vi være din one-point-of-contact og hjælpe med alt, hvad der handler om udlejning og drift. Fra ind- og udflytningsrapport og løbende opsyn med dit hjem til total administration af din bolig.

 

Det hele handler om, at det skal føles rigtigt, når du træder ind ad døren.

 

STEEN LUNDSFRYD CEO, B.Sc./HA
HOUSING DENMARK  housingdenmark.com
Strandvejen 70, 2900 Hellerup
Tlf.: +45 70 2004 70  Mobil: +45 61 30 39 58

Vores sponsorer