Junior tennisskole

Junior tennisskole 10 – 18 år
På junior tennisskolen er man 4 – 8 spillere på et hold med en uddannet træner. Der vil blive spillet med orange / grønprik tennisbolde på tilpasset bane. En træningstime varer 55 minutter, med 5 minutter til oprydning af bane til sidst.

Hvad træner man på junior tennisskole?

Her bygges der videre på spillerens basale teknik, og man har mulighed for at forsætte sin udvikling som tennisspiller. Der vil blive stillet større krav til spilleren gennem kamptræning, tekniktræning og pointspil. Det handler dog stadig om, at det skal være sjovt at spille tennis, men der vil nu blive stillet større krav til den enkelte spiller. Af spillerne kan det forventes at man deltager i diverse turneringer i løbet af året, klubmesterskabet og SM.

Så hvis man er interesseret i at udvikle sig som spiller, og samtidig blive udfordret med sine venner, så er junior tennisskolen i SIF bestemt et sikkert valg og noget for dig.

Har du spørgsmål til træningsstrukturen eller andet relateret til juniortræningen så kontakt cheftræneren Mikkel mikkel@skovser.dk

Træningen følger altid skolernes ferieplaner, så er der skolefri er der heller ikke tennistræning.

Bemærk: Deltagelse på træningsprogrammet forudsætter at man er medlem af Skovshoved Tennis,

Leave a Reply