Kære medlem godt nytår

Kære medlem godt nytår!

2020 blev på alle måder et skrækkeligt år for foreningsdanmark.

Den væsentlige drivkraft i SIF for medlemmer og ledelse er fællesskabet, kammeratskabet, motionen og konkurrencemomentet. I ledelsen tilstræber vi konstant at forbedre rammerne herfor. Men Covid19 har blokeret i perioder. SIF har, ligesom resten af foreningslivet, været helt eller delvis lukket flere gange gennem året og i skrivende stund, er vi helt lukket.

Alle savner vi at røre os, at konkurrere i al venskabelighed, fællesskabet efter kappestriden, forfriskningen i SIFFEN hvor vinderne har håneretten, samtidig med at alle samfundets udfordringer løses af alle os ”klogeÅger”.

Vi er naturligvis utålmodige, hvornår er det overstået? – Sker det i 2021? eller…………. Som sportsfolk er vi vant til at bide tænderne sammen og tage udfordringerne op, og lade optimismen råde.

Vel er vi oppe mod en stærk modstander, men lige nu er der alligevel store lyspunkter. Myndighederne har fået bedre fat i at bekæmpe smitten. I mange regioner har det set håbløst ud, men der er blevet reageret fra myndighederne for at få smitten under kontrol. Det har krævet ofre af os alle sammen, men opbakningen er der, når det er mest nødvendigt, og situationen er (forhåbentlig) kommet under kontrol. Det er bl.a. gået ud over foreningsdanmark, men det er, som vi ved et nødvendigt offer, der er med til, at vi hurtigere kommer pandemien igennem.

Og så til det helt store lys i horisonten: VACCINEN. Lige nu 2 godkendte og flere på vej. Det vil styrke muligheden for en samlet øget forsyning af vacciner, og Brostrøm lover en stikkekapacitet på 100.000 daglig, så flokimmunitet kan opnås i løbet af sommeren.

Så kære medlem: Hold ud. Indenfor overskuelig tid kan vi snart mødes i SIF igen til de vante aktiviteter.

Jeg og alle medarbejderne i foreningen ønsker jer et Godt Nytår og vi glæder os til at se jer igen, lige så snart situationen normaliseres.

 

Bue Kjems
Bestyrelsesformand