SIF Tennis Nyhedsbrev August 2018

SIF Tennis – Trænernes nyhedsbrev

Kære alle SIFere! Jeg vil gerne starte med at benytte lejligheden til at takke jer alle for en forrygende start her i SIF Tennis! Efter 2 måneders træning samt en sommerferie med camps for både juniorer og seniorer, oplever jeg, at være landet det helt rigtige sted! En klub med gode kolleger, et aktivt tennisudvalg, og ikke mindst en rigtig god klubkultur for både de yngste og de ældste spillere!

Generelt

Banebooking: Vores banebooking til aktiviteter har fået en ny blå farve. Årsagen er, at ved at booke baner på denne måde, så er det muligt at slette baner nemt og hurtigt. Samtidigt har vi, når vi booker baner, tilføjet en kort beskrivelse af aktiviteten, således at det er mere synligt hvad de forskellige baner bliver brugt til, såsom træning, klubmesterskaber, holdkampe, åben bane, drop-in mm.

Seniorer

Klubmesterskabs finaleweekend: er lørdag d.1. og søndag d.2 september!

Så mød op og hep på klubkammeraterne, hvis du da ikke er én af dem der skal stå med trofæet når weekenden er omme

Træning til vinter: Vi forventer at være klar med en mail til tilmeldinger til vinterens træning, i slutningen af august.

SIDSTE TRÆNINGSDAG UDENDØRS: Søndag d.23. September

FØRSTE TRÆNINGSDAG INDENDØRS: SØNDAG d.30 September (vi tager denne søndag i brug for at udgå søndag d.23 december!)

Drop-in til vinter: Det bliver igen lørdage kl.9-10 og søndage kl.18-20

 

Juniorer

Nye træningstider: Vi har modtaget temmelig mange henvendelser med ønsker om nye, ændrede træningstider. Vi arbejder på, at få hele puslespillet til at gå op og foretager løbende ændringer, men hvis i er én af dem, som har ønsket nye tider og ikke har modtaget noget endnu, så gælder de samme tider som før sommerferien, indtil det er muligt for os at ændre. Det er et meget stort puslespil og specielt jer, der har ønsket at trænere senere end i gjorde før sommerferien, har vi svært ved at efterkomme, da presset på banerne er stigende efterhånden som spillerne får fri fra skole. Vi beder alle om tålmodighed.

SIF Tennis er MEGET eftertragtet: Vi har, siden uge 31, modtaget i gennemsnit 20 mails om ugen, fra spillere der ønsker at starte til tennis i SIF. Vi er selvfølgelig glade for, at SIF tennis er så populær som den er, men det betyder også, at ventelisten til klubben er vokset yderligere.

DERFOR VIGTIGT – Vi sender mail ud om tilmelding til vinterens træning i starten af september – meld hurtigt tilbage, således at vi ikke tager spillere ind fra ventelisten, før alle jer, der i forvejen spiller tennis, har fået en træningsplads.

Performance spillere: Vi er i sidste fase med at ansætte en ny træner, til at overtage rødbold samt orange performance spillerne. Vi forventer at dette er på plads til indendørssæsonen 1. oktober. I den resterende del af udendørssæsonen, der har Kristi ansvaret for Rød og Orangeperformance og Kim har ansvaret for grøn performance. Vi arbejder efter samme koncept som før sommerferien med vægt på teknisktræning med orangebolde og kampspil inde, med skumbolde. Vi foretager løbende justeringer i grupperne ifht spillernes niveau og målsætninger. Der vil være justeringer i holdene igen til indendørs sæsonen, da vi jo er på færre baner på én gang, indendørs.

Nyt ansigt på træningen: Vi har fået en ny træner til at hjælpe os på træningen. Han hedder Kristian, han kommer fra Virum tennisklub. Kristian har stor erfaring i træning af spillere, på specielt orange og grøn bold. Han har lovet at hjælpe os meget, specielt i den resterende del af udendørssæsonen, så tag godt imod ham

Sidste træningsdag udendørs: Fredag d.21 september

Første træningsdag indendørs: Mandag d.1. oktober

Vi ses på banen!

Dbh trænerteamet!

Vores sponsorer