Skoletennis i SIF

Tennisafdelingen og Skovshoved Skole har lavet en aftale om et 6 ugers introduktions & træningsforløb.

Aftalen betyder at Skovshoved Tennis tager imod 3 klasser fordelt ud på, to timer mandag, onsdag, torsdag. Forløbet vil vare 18 uger.

Introduktion til SIF-tennisforløb for Skovshoved Skole

Skovshoved Idrætsforenings tennisafdeling inviterer mellemtrinnet på Skovshoved Skole til et sjovt og lærerrigt bekendtskab med tennisspillet. Vi tilbyder elever og lærere på skolen en indsigt i foreningslivet og mere specifikt tilværelsen som tennisspiller i Skovshoved.

Forløbet har til hensigt at varetage det obligatoriske motion og bevægelsesbånd, som skoler, efter den nye skolereform, skal lægge ind i elevernes skoledag. Forløbet strækker sig over ca. 6 uger med 2-3 besøg hos os om ugen. På denne måde har vi tid og mulighed for at arbejde med progression og udvikling af elevernes kompetencer- både alment og ift. tennis.

SIF-tennis stiller faciliteter og professionelle trænere til rådighed for at skabe de perfekte rammer for en god og sjov tennisoplevelse for de deltagende elever.

I forløbet vil vi primært fokusere på/arbejde med:

1. Motoriske færdigheder (Løbe, hoppe, kaste, gribe, slå, sparke…)

2. Tennisspecifikke/Boldtekniske færdigheder (forhånd, baghånd, serv…)

3. Forskellige typer af aktivt spil – medspil og modspil

4. Snakke om tennis ift. andre sportsgrene eks. fodbold. Hvad er forskellen på godt og ondt?

Vigtigst af alt tilsigter vi at give eleverne en sjov oplevelse med tennis, hvor de får rørt sig og lærer at bevæge sig og koordinere deres krop hensigtsmæssigt.

Hårdtslående Hilsener fra trænerteamet i SIF-Tennis