VARSEL – OPKRÆVNING AF GRUNDKONTINGENT

Kære tennismedlem

Sommeren nærmer sig, og med den forhåbentligt mange fornøjelige timer i den friske luft på grusbanerne. Det er tid til at opkræve grundkontingent for dit medlemskab i SIF-tennis. Tennissæsonen løber fra sæsonstart ca. 1. maj til indendørssæsonens afslutning ca. 30. april næste år.

Vi er klar over, at netop i år lægger Corona-virus sten i vejen for os alle sammen. Tennis er næppe det, der står højest på dagsorden, og lige nu er aktiviteterne lukket ned. Men hvis SIF-Tennis skal fungere til sommer, skal vi forberede sommersæsonen nu.

Da tilmelding til træning og evt. optagelse af nye medlemmer skal ske indenfor en kort periode i forbindelse med sæsonstart, er vi nødt til at holde en kort betalingsfrist.

Forudsat at dit betalingskort i vores system Klubmodul er registreret korrekt, vil grundkontingentet blive trukket ultimo marts. Du kan hjælpe klubbens kontor ved at kontrollere, at kortet faktisk er gyldigt. Hvis dit betalingskort ikke fungerer, er der mulighed for at betale med MobilePay 42248 eller overføre via netbank på 7780-952499 (husk at anføre dit navn), men det er for SIF en væsentligt tungere procedure. Så vi vil blive glade, hvis du vil tjekke, at et gyldigt betalingskort er registreret i Klubmodul.

Kontoret hjælper gerne, hvis der er behov for hjælp til brug af Klubmodul. Ring eller skriv, kontoret er i disse tider ikke åbent for personlig henvendelse. Kontaktinfo findes på www.skovser.dk.

Betalt grundkontingent er forudsætning for, at du kan tilmelde sig SIFs aktiviteter incl. tennistræning, og forudsætning for at SIFs baner, omklædning m.v. må benyttes.

Hvis du ikke ønsker at fortsætte dit medlemskab, bliver vi glade for en mail fra dig. Ellers sender vi en rykker. Hvis du – efter en rykker – ikke har betalt. må du påregne at blive udmeldt. Derefter skal du gennem ventelisten, hvis du vil spille tennis igen.

Er du junior og vi ikke kan tilbyde dig træningstid i tennisskolen til sommer, kan du få dit grundkontingent retur.

Med venlig hilsen

SIF – Skovshoved Idrætsforening Tennisafdelingen