Tirsdags Veteraner

For skønne damer over 40 og loyale herrer over 45 år

Veteranernes klub i klubben:
Veteransektionen i SIF Tennis fejrede sidste år sit 30 års jubilæum, så der er lagt op til at gøre sommerfesten og turneringen til den helt store begivenhed.

Veteransektionen deltager i DTV’s (Danske Tennis Veteraner) aktiviteter, og har derudover hver sommer 4 faste arrangementer. Alle arrangementer starter med tennisaktiviteter, i form af interne turneringer eller holdkampe mod rivalerne fra Nærum og Gentofte, og slutter med masser af hygge, mad, øl, vin og kaffe.

Tirsdagstræf:
Hver tirsdag fra 10 – 13 hele året rundt, mødes vi til en omgang doubler på kryds og tværs på klubbens dejlige anlæg, og vi slutter gerne dysterne med kaffe og kage i Gårdhaven.

Sommerturneringen:
Sommerfesten med tilhørende turneringfinder sted en søndag i juni omkring Sct. Hans. Endelig dato for det kommende år vil blive offentliggjort her på siden og ved opslag i klubhuset.

Holdmatchen mod Nærum:
Matchen efterfølges af middag finder sted en hverdagsaften i 1. uge af juli. Her spilles 8 doubler.

Holdmatchen mod Gentofte:
Efterfulgt også af en middag, og finder sted en hverdagsaften i 1. uge af august. Her spilles 16 doubler.

Kriteriet for at deltage i veteransektionens arrangementer er at du er veteran (+40 år for damer og +45 for herrer), desuden skal du have et vist spillemæssigt niveau – god motionist eller tidligere turneringsspiller. Er du i tvivl om veteransektionens arrangementer er noget for dig er du velkommen til at kontakte sektionens formand.

Vel mødt til Veteransektionens arrangementer

Christian P. Skjoldborg
Chr.p.skjoldborg@get2net.dk
Tlf. 23 24 47 34
Formand Veteransektionen

Vores sponsorer